Middelharnis - Na de zware nederlaag van vorige week hadden de rugbyers wat goed te maken voor het thuispubliek in hun laatste wedstrijd van dit jaar. Tegenstander was de nummer 3, SCR THOR 2. Lees hieronder een heel verslag door één van de leden.

Wedstrijdverslag

"Na 10 minuten wist captain Joost Kastelein de eerste 5 punten te scoren na dominant spel van de voorwaartsen. Alhoewel de studenten uit Delft de eerste helft niet in het spel voorkwamen en de RED Combinatie enorm veel balbezit hadden bleek de ruststand steken op 5-0.
Na rust tapte de tegenstander uit een ander vaatje en dat leverde hen na 5 minuten een try en conversie op. Maar de groengelen van coach van Dijk bleven druk zetten en een prima onderschepping van full-back Chiem van Woerkom, gevolgd door een rake conversie van Aaron Huizer leverde na 50 minuten een 12-7 voorsprong op. De ploegen waren nu aan elkaar gewaagd maar de laatste score was voor Max van Haaren die een ‘Hammer’ actier afrondde na een gestolen line-out. Huizer zorgde met de conversie voor de 19-7 eindstand en de 3e overwinning.
De EFRC Eilanders eindigen waarschijnlijk op de 7e plek in de poule en gaan vanaf januari strijden om de Trophy in de 4e Klasse Zuidwest, maar eerst is er nog de traditionele Nieuwjaarswedstrijd tussen "Eilanders" en "Overkanters" op zaterdag 5 januari."