Regio - Na twee weken rust stond voor de rugbyers van E.F.R.C. Eilanders een thuiswedstrijd bij clusterclub Dordrecht op het programma tegen LSRG 2. Na een moeizaam begin, 7-7 na 20 minuten kregen de groen-gelen vat op de Leidse Studenten door hard werk van de voorwaartsen. Door tries van Taco de Boer 2, Chiem van Woerkom 2 en Freek Hoenderdos 1 liep de thuisploeg uit naar een 29-7 ruststand met conversies van Aaron Huizer en captain Joost Kastelein. Lees hieronder verder.

Na rust werd het spel rommeliger aan Eilanders kant en konden de gasten twee keerbscoren, gelukkig wisten De Boer en Van Woerkom beiden nog 5 punten te scoren en met 10 minuten op de klok en een 41-17 tussenstand leek er geen vuiltje aan de lucht. Maar de fitte studenten wisten nu uit de handen van de leeggespeelde zware jongens van de thuisploeg te blijven en scoorden nog drie keer. Dankzij een trysaving tackle van Sven Trommel werd de winst niet uit handen gegeven en werd er afgefloten bij een 41-34 eindstand.