Sommelsdijk - Leden, ouders, vrienden van karateschool Kiyozumi en geïnteresseerden zijn van harte welkom op zaterdag 24 november 2018. "Dan organiseren wij, karateschool Kiyozumi het Open Dutch Junior Tournament Kiyozumi (8 t/m 21 Jaar) te Sommelsdijk. Dit Open Dutch Junior Tournament Kiyozumi zal plaats vinden in Sport- en Recreatiecentrum de Staver. Op deze dag hebben wij veel vrijwilligers nodig om deze dag vlekkeloos te laten verlopen." Lees hieronder de hele uitnodiging van de school.

Welkom!

"Ook is deze dag voor ons een mooie kans om te laten zien waar wij voor staan. Jullie hebben je wellicht al als vrijwilliger opgegeven om deze dag vlekkeloos te laten verlopen. Wij verwachten 220 deelnemers en 300 man publiek. Wij vragen daarom uw en/of jullie hulp. Wij vragen jullie hulp van 07.30 uur t/m 18.00 uur. Voor de lunch wordt gezorgd. Ook krijgt u deze dag een mooi Open Dutch Junior Tournament Kiyozumi T-shirt als aandenken. De werkzaamheden lopen uiteen van het klaarzetten van de zaal tot het begeleiden van de deelnemers of als portier.

Vrijwilligersbijeenkomst

Donderdag 22 november 2018 is er een vrijwilligers bijeenkomst. Dit om de taken door te spreken en een presentatie te bekijken over het Open Dutch Junior Tournament Kiyozumi. We nodigen jullie uit om van 19:30 uur tot 20:00 naar de presentatie te komen kijken en vervolgens werkafspraken te maken in de verschillende sub groepjes. We zien jullie graag donderdag 22 november 2018."