Ouddorp - Maandagavond 12 november 2018 speelden de dames van De Kriekel uit Ouddorp, een uitwedstrijd tegen Fusion in Rotterdam. "Fusion startte met een flinke voorsprong. De dames van De Kriekel moesten even wennen aan de ervaren dames van Fusion. Na een time-out bij een stand van 17-5 kwamen de dames van De Kriekel echter sterk terug, het werd erg spannend." Lees hieronder verder.

"De Kriekel won de set nipt met 26-24. De tweede set werd er door beide teams goed gespeeld. Af en toe was er wat moeite met de service, maar de aanvallen daarentegen waren keurig. Fusion won de set met een stand van 25-19. In de derde set werd er door De Kriekel prima in drieën gespeeld. Soms was er ook beetje geluk in het spel en ging de bal net over het net, zodat het extra moeilijk werd voor de tegenstander. De set werd met 25-18 door De Kriekel gewonnen. In de vierde set werd door beide teams gestreden om de punten. Uiteindelijk won Fusion deze set met 25-19. De eindstand was een gelijkspel, dit leverde voor elk team twee punten op."