Oude-Tonge - Voor het derde jaar op rij laat een aantal spelers van de Eerste Flakkeese Rugby Club Eilanders hun snor staan in de maand 'Movember'. Wereldwijd laten tienduizenden mannen hun 'moustache' (is Engels voor snor) staan in november om aandacht te vragen voor prostaat- en teelbalkanker en proberen zij zoveel mogelijk geld op te halen om onderzoek naar de genezing van ‘mannenkanker' te financieren. Lees hieronder meer, steun de ze mannen en doneer!

In het kader van 'Movember' speelden de Eilanders zondag 11 november 2018 een wedstrijd tegen RC Wageningen waarna een benefietmaaltijd wordt geserveerd. Op zondag 2 december wordt de maand afgesloten met de Shavedown waarbij een traditionele barbier de bovenlippen weer glad zal scheren en het eindbedrag dat de mannen hebben ingezameld bekend wordt gemaakt.

Vorig jaar bracht de actie op Goeree-Overflakkee ruim €1250,00 op en dat willen de mannen dit jaar natuurlijk overtreffen. Doneren kan ook via deze link naar 'Haer-onder-neuze-tuuk'.