Ouddorp - Woensdag 7 november 2018 speelden de Kriekel-volleybaldames tegen Erasmus Volley 5. De wedstrijd begon rustig. Erasmus had wat moeite met hun services, waardoor de Kriekel op voorsprong kwam. Door ook wat fouten in de verdediging bij Erasmus kon deze voorsprong stand houden.... Lees hieronder het hele verslag door één van de leden van de Kriekel.

"Het ging daarna nog even gelijk op met het spel, maar uiteindelijk won de Kriekel met 25-12. In de 2 e set begon de Kriekel goed, maar al snel werden ze wat slordig in hun spel en waren te afwachtend waardoor ze voor veel ballen net te laat waren. Erasmus maakte een paar mooie service punten. Met veel geluk, won de Kriekel ook deze set met 25-22. De 3 e set scoorde de Kriekel een flink aantal punten met de service, maar na een time-out kwam Erasmus terug. Daarna ging het lang gelijk op met mooie aanvallen van beide kanten. Opnieuw won de Kriekel met 25-16. De laatste set kwam de Kriekel eindelijk in haar eigen spel. Goede communicatie en rust. Erasmus ging slordig spelen. De Kriekel zette de aanval goed door en won ook de 4 e set met 25-12. In een matig goed gespeelde wedstrijd wint de Kriekel met 4-0."