Regio - Dinsdagavond 30 oktober 2018 speelden de volleybal dames van De Kriekel een uitwedstrijd tegen Bernisse 1 in Zuidland. De teams begonnen sterk, er werden leuke rally’s gespeeld. Lees hieronder een verslag door één van de leden van Kriekel Ouddorp.

Kriekel-Bernisse 1

"Bernisse liep aan het einde van de eerste set uit en won de set zonder moeite met 25-20. In de tweede set had Bernisse al direct een voorsprong. De Kriekel zakte in en had moeite om punten te vergaren, door de service druk van de tegenstander. Bernisse won de set vrij gemakkelijk met een eindstand van 25-10. In de derde set gingen de teams gelijk op. De dames van de Kriekel hadden moeite om de bal bij de set-upper te brengen. Bernisse wist de set opnieuw te winnen met een stand van 25-19. De Kriekel kwam sterk terug in de vierde set. Het team van Bernisse werd onrustig. De dames van de Kriekel bleven de focus op de bal houden en waren blij dat ze uiteindelijk toch nog de laatste set konden winnen met een stand van 25-21. De wedstrijd eindigde in een verlies van 3-1 voor de Kriekel."