Ouddorp - De voetbalclub aan de Hofdijksweg in Ouddorp is volop in beweging. Niet alleen letterlijk, maar ook achter de graszoden zit men niet stil. De sponsorcommissie heeft een nieuwe sponsor bereid gevonden om het team JO11-2 te sponsoren voor de komende 3 seizoenen en eind september heeft team JO15-1 een nieuwe tenue ontvangen. De hoofdsponsor heeft besloten verder te gaan met de club en team JO10-3 en JO12-2 hebben beiden ook een sponsor gevonden. Veel nieuws dus; lees hieronder meer en bekijk alle bijbehorende foto's van Rinus van der Klooster.

Floresteijn Keurslagerij sponsor van vv WFB JO11-2

De sponsorcommissie heeft Floresteijn Keurslagerij bereid gevonden om het team JO11-2 te sponsoren voor de komende 3 seizoenen. Afgelopen jaren is Floresteijn al actief geweest als sponsor van onze JO15 en zijn dan ook zeer verheugd dat Jan en Jeanet Floresteijn zich actief blijven inzetten voor WFB. WFB en de spelers willen Jan en Jeannet hiervoor hartelijk bedanken.

Imatech BV sponsor van vv WFB JO15-1

Op 29 september hebben onze jongens van JO15-1 het nieuwe tenue samen met tassen en trainingspakken in ontvangst mogen nemen van directeur Trudi Sonneveld van Imatech BV uit Hellevoetsluis. Sigurd Haverkamp is al jaren trainer en coach van het elftal en is werkzaam bij Imatech. WFB is ontzettend blij dat Imatech als sponsor doorgaat nadat eerder de jeugd onder 11 voorzien werd van tenues door Imatech. WFB en de jongens van JO15-1 willen dan ook Trudi en Sigurd hartelijk bedanken voor de nieuwe tenues.

Jumbo Sperling ook de komende jaren hoofdsponsor van vvWFB

Op 11 maart tijdens de jaarlijkse sponsoravond werd door Coen Sperling al de intentie uitgesproken om door te gaan als hoofdsponsor van WFB. Dit onder de voorwaarde dat promotie naar de 3e klasse zou worden bewerkstelligd. Dit lukte helaas niet, maar het vooruitzicht van wederom veel eilandderby’s heeft Coen doen besluiten om verder te gaan als hoofdsponsor.

Toen het nieuwe voetbalseizoen echter weer begon en veel kinderen uit Ouddorp en Goedereede, maar ook de jongens van 1e elftal de weg naar Sportpark de Kruse weer wisten te vinden, ging het nog om die handtekening. De eerste thuiswedstrijd kwam eraan en WFB is dan ook zeer verheugd te kunnen melden dat Jumbo Sperling ook de komende jaren aanblijft als hoofdsponsor.

Coen: “Het bevalt ons prima als hoofdsponsor bij WFB. Er is een grote slag gemaakt door de sponsorcommissie om één en ander te professionaliseren en je merkt aan alles dat ze het goed voor elkaar hebben. Op deze plaats wil ik ook graag mijn complimenten uitspreken voor al die vrijwilligers die zich op diverse terreinen inzetten om de club draaiende te houden”.

WFB heeft met Fransico Roque da Silva een nieuwe hoofdtrainer en dat zorgt vaak voor nieuwe energie. Coen: “Af en toe hoor ik wat om me heen over hoe de trainer het doet. Als hoofdsponsor vind ik het altijd weer leuk om langs de lijn te staan. Een van de mooie dingen aan voetbal is toch wel als je de doorgewinterde supporter met woorden en lichaamstaal kenbaar ziet maken wat hij van de wedstrijd vindt. Het lukt me niet altijd om aanwezig te zijn, maar dan is het wel Marco van Dam die berichtjes plaatst in de supporters app”.

Jumbo Sperling en het bestuur van WFB wensen alle spelers, trainers andere vrijwilligers bij de vereniging een gezellig en sportief seizoen toe, zouden we dit seizoen eindelijk weer een keer kampioen worden?

Noordzij Brielle sponsor van vv WFB JO10-3

De sponsorcommissie heeft Noordzij Brielle bereid gevonden om het team JO10-3 te sponsoren voor het komende seizoen. Het nieuwe tenue werd door directeur Roy Noordzij uitgereikt, ook ontvingen de jongens en meiden tassen en trainingspakken. Namens WFB en de spelers willen wij Roy hier dan ook hartelijk voor bedanken.

Tanis Goeree sponsor van vv WFB JO12-2

Martin Tanis van Tanis Goeree is vanaf dit seizoen sponsor van het team JO12-2. Jaren geleden begonnen is Martin als sponsor van onze JO8 het team van zijn zoon Sem. Sem inmiddels een paar jaar ouder en spelend in onze O12 jeugd, heeft zijn vader overtuigd om nog even door te gaan. Het nieuwe tenue werd op 6 oktober officieel door Martin Tanis uitgereikt, WFB en de spelers willen Martin hiervoor hartelijk bedanken.