24 oktober 2018, Sommelsdijk - Op zaterdag 20 oktober kwamen de B1 teams van VC Intermezzo in actie en lieten goede prestaties zien. Intermezzo JB1 reisde af naar Oostvoorne voor hun wedstrijd tegen Volley Voorne JB1. Het team uit Middelharnis, dat bestaat uit zowel jongens als meiden begon sterk en won de eerste set met 19-25. Volley Voorne kwam daarna terug en pakte de tweede set en maakte er 1-1 van. Intermezzo zette een tandje bij en mede dankzij de sterke aanval werd de derde en vierde set gewonnen en werd het 1-3 voor Intermezzo. Een knappe overwinning op de nummer 2 in de eerste klasse A. Lees hieronder het hele verslag door Intermezzo.

Wedstrijdverslag

"De meiden van Intermezzo MB1 kennen een moeizame seizoenstart in de eerste klasse A. Het team speelde vorig seizoen nog in de C-jeugd en moeten het nu als eerstejaars B-team opnemen tegen oudere en dus sterkere tegenstanders. Daar was echter bij het begin van hun thuiswedstrijd tegen Hou Stand MB1 niets van te merken. Intermezzo begon ijzersterk en scoorde het ene na het andere punt. Hou Stand was duidelijk overrompelt en keek al snel tegen een niet te overbruggen achterstand van 23-6 (!) aan. Uiteindelijk ging de set met 25-16 naar Intermezzo. In de tweede set herpakte Hou Stand zich, nam een voorsprong en won de set met 16-25. In de derde set waren de rollen weer omgedraaid. Intermezzo pakte een voorsprong en kreeg bij 24- 21 vijf setpoints om op een 2-1 voorsprong te komen. Maar dat gebeurde niet... Door een foutloze servicebeurt van Hou Stand scoorde het team 5 punten op rij en pakte het de setwinst van Intermezzo af: 24-26. Ook in de vierde set was het de ijzersterk serverende nummer 85 van Hou Stand die het verschil maakte. Intermezzo verloor dan wel met 1-3, maar speelde een sterke wedstrijd waar het niveauverschil met Hou Stand erg klein was."