Ouddorp - Lees hieronder 'Kriekel XR1 wint ook de wedstrijd tegen Erasmus Volley XR4' en 'Kriekeldames spelen gelijk tegen Bernisse in Zwartewaal', door één van de leden van sportvereniging De Kriekel uit Ouddorp.

Kriekel XR1 wint ook de wedstrijd tegen Erasmus Volley XR4

Op donderdagavond 11 oktober vertrok de Kriekel met 4 heren en drie dames op de late avond naar Rotterdam. In het sportcentrum van Erasmus waren de studenten nog niet wakker genoeg om de eerste set veel tegenstand te bieden. Kriekel won daarom met goede aanvallen en weinig tegenstand deze set met 25-5. Tijdens de tweede set, inmiddels na tienen, waren de Kriekelleden wat ingedut en moesten plotseling aan de bak. Het wakker geworden Erasmusteam was ineens even moeilijk bij te blijven. Dat lukte maar nipt met een winst van 25-21. In de derde set startte de Kriekel weer wat matig. Maar na een time-out van Erasmus bij een stand van 17-12 herpakte de Kriekel zich weer helemaal en won ook deze set met 25-17. In de laatste set speelde de Kriekel zelfs met meer ballen in het veld een mooie partij en won met 25-10. Na middernacht reden zij met 4 punten naar Ouddorp terug!

Kriekeldames spelen gelijk tegen Bernisse in Zwartewaal

Op donderdag 11 oktober 2018 begon Bernisse de eerste set met voorsprong. Na verloop van tijd kwam de Kriekel wat beter in het spel. Het werd zelfs 22-24. De Kriekel nam nog een time-out, maar dat mocht niet baten. Bernisse won met 22-25. De tweede set was een rommelige set voor de Kriekel. De dames kwamen niet goed in het spel en Bernisse won deze set ook met 25-14. De derde set bleef ook een wat traag spel. De Kriekel liep iets uit en wist met een aantal goede serviceballen de voorsprong te vergroten. De Kriekel won met 17-25. De vierde set startte de Kriekel met een flinke voorsprong. De tegenpartij had moeite met het goede spel van de Kriekel. De Kriekel pakte de laatste set met 18-25. Weer een gelijk spel tegen de dames van Bernisse.