Middelharnis - De jongens C1 van VC Intermezzo zijn het seizoen uitstekend gestart. Na de 4-0 winst op Spivo, twee weken geleden, werd er op zaterdag 6 oktober 2018 ook gewonnen van Forza Schouwen-Duiveland: in Bruinisse werd het 1-3 voor het jonge Flakkeese team. Lees hieronder een verslag door één van de leden.

Wedstrijdverslag
"Voordat de wedstrijd van JC1 begon was er een CMV-toernooi voor de jongste jeugd uit de regio. Intermezzo reisde met 15 spelertjes naar Bruinisse en zette daar een geweldig resultaat neer. Er werd gespeeld in 4 niveaugroepen en in alle groepen werd Intermezzo eerste! Het hele team keerde tevreden huiswaarts met een mooie medaille om de nek van elke speler en speelster.
Daarna kwam JC1 in actie. In het begin van de wedstrijd kreeg Intermezzo nog flink wat tegenstand van Forza. Toch lukte het Intermezzo een voorsprong te pakken en kon de eerste set met 19-25 winnend afgesloten worden. Ook de tweede set werd door Intermezzo met 19-25 gewonnen.
In de derde set kreeg Intermezzo nog meer grip op de wedstrijd en werd het 0-3 in sets, dankzij een ruime 11-25 setwinst. Met de wedstrijdzege al op zak verslapte de concentratie wellicht en lukte het Forza om nog een set te winnen met 25-16. Eindstand 1-3 voor Intermezzo JC1.
Dankzij de 2 zeges is Intermezzo hard op weg naar een hoge eindklassering dit seizoen. Het team staat tweede achter koploper Vovero, en dat zelfs met een wedstrijd minder gespeeld.
Met extra jeugdtrainingen en een eigen volleybalschool investeert VC Intermezzo veel in de jeugd, om ze al op jonge leeftijd een goede techniek bij te brengen. Lijkt het je ook leuk om te volleyballen of speel je al maar wil je nog beter worden? Kom dan vrijblijvend een keer meetrainen bij VC Intermezzo of bij Volleybalschool Goeree Overflakkee."

Meer informatie vind je op www.vcintermezzo.nl of op de Facebookpagina van VC Intermezzo.