Goedereede - Op vrijdagavond 24 augustus 2018 is het weer tijd voor de Omloop en de Goereeloop! De wandelroute van de Omloop loopt door Goedereede via Bekaf, Zuidzijde-Haven, Markt, Pieterstraat, Nieuwstraat en Spuidijk. Doe je mee aan de Goereeloop van 20 km? Dan finish je op de Markt en word je door Oranjevereniging Goedereede op feestelijke wijze onthaald! Ook voor de toeschouwers wordt het een groot feest met optredens. Lees hieronder verder.

"Ook voor de toeschouwers wordt het een groot feest met optredens van de Koninklijke fanfare Apollo, de dweilband van Brassband Concordia, de band Ongeregeld en dj Kees. Het programma begint om 19:30 en eindigt om 00:00 uur.

De looproute wordt volledig afgesloten van auto's, waardoor je het best kunt parkeren bij het voormalig gemeentehuis, Westerloostraat, het parkeerterrein bij het tankstation, bij Oostdam of aan de achterzijde van de Varkensmarkt op parkeerplaats 't Hof. Wij willen de hoofdsponsors (Albert Heijn, Atrium, Van Heest Trading en Klepperstee) en alle vlagsponsors enorm bedanken dat zij dit evenement mogelijk maken. Tot dan!"

Lees HIER meer over het live-radioprogramma Loper Belicht van RTV Slogo.