Middelharnis - Op zaterdag 9 juni 2018 was het dan zover, de kampioenswedstrijd van HCGO ME1. "Hier was zo hard voor gewerkt door iedereen en met iedereen bedoelen wij, de hele "ME1-familie". De meiden, trainster Anne-Ruth Keizer, vaste scheidsrechters Marc en Rene en alle andere ouders die betrokken zijn bij dit mooie team." Lees hieronder een verslag door één van de leden.

Verslag ME1
"Om 11.00 uur was de afslag tegen Tempo ‘34 uit Rotterdam, het jonge HCGO team was erg gespannen kwamen niet in hun spel en de zenuwen namen de overhand. Ballen kwamen niet meer aan en grote kansen werden gemist. Tempo ‘34 rook bloed en profiteerde optimaal van deze situatie. De wedstrijd werd uiteindelijk met 3-0 verloren. De tranen vloeiden rijkelijk, was het team dan geen kampioen??
Na contact met de KNHB bleek toch dat de eerder dit seizoen behaalde resultaten voldoende waren voor de titel.
Het feest kon beginnen. Op “de Pallandt” in Middelharnis werden de meiden ontvangen door de andere HCGO kampioenen door middel van een kampioenenboog van hockeysticks. En op feestelijke wijze gehuldigd.
Ten slot bedanken wij Cakebakkerij van der Spoel en Praktijk Serta voor de sponsoring van dit meidenteam afgelopen seizoen."