Stellendam - Op zaterdag 23 juni 2018 organiseert Sportteam GO in samenwerking met Zwemcomplex ’t Zuiderdiep en Buitenplaats Onder de Molen een Jeugdtriathlon voor basisschoolleerlingen van de groepen 3 t/m 8. Aan de jeugdtriathlon is een sponsoractie verbonden. De deelnemers aan de triathlon kunnen zich laten sponsoren voor GO 4 KIKA, voor elke leeftijdscategorie is een beker en een KIKA beer te winnen door het meisje of de jongen die het meeste sponsorgeld inzamelt. De sponsorformulieren zijn verkrijgbaar via het bovenstaande emailadres. Lees hieronder meer en geef je op.

Jeugdtriathlon

Het eerste onderdeel van de triathlon is een aantal baantjes zwemmen in ’t Zuiderdiep, daarna wordt enkele rondjes gefietst over het park van Onder de Molen en als laatste lopen de meisjes en jongens nog een rondje om het parkeerterrein van het zwembad. De deelnemers worden ingedeeld in 3 categorieën; leerlingen van groep 3 en 4, groep 5 en 6 en als laatste groep 7 en 8. De snelste 3 deelnemers per categorie winnen een mooie prijs.

Meer informatie en inschrijven kan via email: e.vaneekelen@goeree-overflakkee.nl met daarin je voornaam, achternaam, leeftijd, de naam van je school en je emailadres.
Iedereen die in het bezit is van een zwemdiploma mag meedoen, deelname is gratis.

De inschrijving sluit op 9 juni 2018