Sommelsdijk - Op zaterdag 14 april 2018 speelden de teams van VC Intermezzo hun laatste thuiswedstrijden van dit seizoen in de Staver. Traditiegetrouw stopt de (indoor) volleybalcompetitie in april en zoeken veel volleyballers het strand op om te gaan beachvolleyballen. Het seizoen werd mooi afgesloten met maar liefst 2 teams die kampioen werden: jongens A en jongens N5. Lees hieronder een verslag door Intermezzo.

Jongens N5
De middag begon met de spannende kampioenswedstrijd van de jongen N5 (10-11 jaar) tegen Volley Voorne. Intermezzo kon kampioen worden wanneer er 3 sets zouden worden gewonnen. In de eerste set werd al snel duidelijk dat Intermezzo de betere ploeg was. Dankzij een goede service en mooi samenspel in drieën werd de set al snel gewonnen met 25-11. En ook de daaropvolgende sets verliepen soepel, het werd 25-11 en 25-12. Met 3 gewonnen sets was het kampioenschap een feit, de jongens waren superblij. Na het winnen van de vierde set kon er een feestje gevierd worden! De kampioenen werden getrakteerd op een heerlijke taart met een leuke foto van het team erop. Die hadden ze zeker verdiend!

Jongens A
Dit seizoen is het team van Intermezzo Jongens A1 niet te stoppen! Het team won alles en was daarom twee weken geleden al verzekerd van het kampioenschap in de eerste klasse. De thuiswedstrijd tegen Vridos JA1 op zaterdag 14 april werd uitgekozen om dit voor eigen publiek te vieren. Voor de wedstrijd werd de kampioensvlag al opgehangen en de supporters maakten er met toeters een mooi feestje van. Wie dacht dat het team hierdoor op halve kracht zou spelen kwam bedrogen uit. In een spetterende wedstrijd liet jongens A hun klasse zien. Het werd 4-0 voor de thuisploeg, maar Vridos bood nog wel flink tegenstand, vooral in de laatste 2 sets die met 26-24 en 28-26 nipt door Intermezzo werden gewonnen. Na de 4-0 winst ging de confetti de lucht in het werd het kampioenschap gevierd met de Nevobo kampioensschaal, medailles en … taart. Met totaal slechts 4 verloren sets kan het team terugkijken op een zeer goed seizoen en promoveert het team naar de hoofdklasse.