Sommelsdijk - Er is op Goeree-Overflakkee van alles te doen voor alle leeftijdsgroepen, zo ook op creatief gebied. "Elke maand zijn er diverse creatieve samenkomsten op locaties van SRGO (Stichting Sport & Recreatie Goeree-Overflakkee). U en uw kinderen zijn van harte welkom! Op diverse locaties, waaronder Dorpstienden en Oostdam, komen er maandelijks groepen van verschillende leeftijden samen om gezellig te knutselen en nieuwe creaties te maken." Lees hieronder meer.

Kippen schilderen, spiegels versieren of een paasstuk maken. Diverse knutselideeën zijn al ten uitvoer gebracht op een van de creatieve middagen of avonden. Iedere maand organiseert Goeree Creatief een gezellige avond voor volwassenen om onder het genot van een kopje koffie of thee met elkaar te knutselen met een steeds afwisselend thema.

Ook voor kinderen is er genoeg te doen. In samenwerking met diverse partijen worden er regelmatig knutselmiddagen georganiseerd voor kinderen. Zo werden er onlangs valentijnscadeau’s gemaakt en werd er eerder al druk gewerkt met glitters en steentjes voor prachtige fotolijstjes.

Stichting Sport & Recreatie Goeree-Overflakkee geeft ruimte voor beweging, maar ook voor creativiteit. Op diverse locaties, waaronder Dorpstienden en Oostdam, komen er maandelijks groepen van verschillende leeftijden samen om gezellig te knutselen en nieuwe creaties te maken. Blijf op de hoogte van alle creatieve middagen en avonden!