Middelharnis/Sommelsdijk - Afgelopen zaterdag 17 maart 2018 speelde Intermezzo MB1 tegen Spirit in Barendrecht. Eerder thuis werd het 1-3 voor de tegenstander, dus er was veel gretigheid bij de meiden om deze wedstrijd nu wel binnen te slepen. Lees hieronder een verslag door één van de leden.

"De eerste set begon aan beide kanten wat slordig, maar door goed spel van de dames werd de eerste set met 26-24 binnengesleept. De tweede set begon opnieuw rommelig en resulteerde in een forse achterstand van 7-1. De coach riep de meiden bij elkaar voor een peptalk, na een prima serie wisten de meiden goed terug te komen, maar de set ging terecht naar Spirit. Het werd 25-19 en 1-1 in sets. De derde set was opnieuw spannend met veel goede aanvallen van beide kanten. De servicedruk van de meiden van Intermezzo gaf echter de doorslag waardoor de meiden deze set wisten te winnen. De vierde set verliep op rolletjes, al snel kwam Spirit op achterstand en gingen de meiden van Intermezzo meer geluid maken. De set eindigde in een 13-25 voor Intermezzo waarmee het team de wedstrijd met 1-3 won. Hiermee revancheerden de meiden zich voor hun thuisnederlaag en klimmen ze op naar een mooie tweede plaats in het klassement van de eerste klasse. Volgende week treffen ze in Ouddorp koploper Voleco MB1."