In de week van 5 t/m 11 maart was het weer examenweek bij Budokai Senshi. Ruim 80 leden
gingen op voor een Kickboks, G-Karate, Kyokushinkai Karate of Yawara Ju Jutsu examen. Budokai Senshi hanteert voor iedere sport een examensysteem die bijdragen aan de motivatie van zijn/haar leden en de kwaliteit van de sport. Wat zij zagen kon alleen maar als positief worden bestempeld. Lees hieronder een sportverslag door de vereniging.

"Iedere deelnemer kreeg een zwaar examen voor de kiezen waarbij gevraagd werd om techniek, conditie, kracht, stijlvormen, vrij vechten en in sommige gevallen het breken van planken. Alle deelnemers hebben op hun eigen manier laten zien dat zij een uitstekend niveau
beheerste. De 1 meer in kracht, de ander in techniek of simpelweg door inzet. Daar staat Budokai Senshi voor mogelijkheden voor iedereen. Alle deelnemers wisten te slagen voor hun examen en hebben zich weer ontwikkeld in de sport. Uiteraard zijn wij heel erg trots op dit resultaat en kijken we alweer uit naar de volgende examens voor de hogere graden op ons 10 jarig jubileum kamp 18/19 mei. Tijdens dit kamp zullen niet alleen examens plaatsvinden maar zullen er ook gastlessen zijn voor o.a. Shihan Jan Vleesenbeek, Sensei Marc de Roodt, Shihan Wim Pieck en K1 vechter en voormalig wereld kampioen Gago Drago."