Regio - Op zaterdag 17 maart 2018 vertrok Intermezzo JA1 met volle moed richting Giessenburg voor de wedstrijd tegen Vridos JA1. In een zaal die net zo koud was als buiten begon om 15:30 de pot. Lees hieronder een wedstrijdverslag door Intermezzo.

"Intermezzo mocht beginnen met serveren en dat leverde direct veel mooie punten op. Mede door het gevarieerde aanvalsspel won Intermezzo deze set met 14-25. In de tweede set begon Vridos met de service. Dit leverde de thuisploeg een lichte voorsprong op waardoor het team beter in de wedstrijd kwam. Intermezzo echter liet zich niet gek maken, wist terug te komen en uiteindelijk de set te winnen met 18-25. Ook in de derde set haalde het team van Flakkee veel punten dankzij de goede service en prima aanvallen. Door goede set-upjes kon vanuit alle hoeken van het veld worden aangevallen. De ploeg uit Giesenburg had hier geen antwoord op en zo won Intermezzo ook deze set, het werd 13-25. Intermezzo had de wedstrijd al gewonnen maar ging er in de laatste set nog even tegenaan. Na een achterstand van 4 punten kwam Intermezzo steeds een beetje dichterbij maar wist nog niet op voorsprong te komen. Gelukkig wist de coach in de time-out de spelers weer op scherp te zetten. De gevarieerde aanvallen en sterke service kwamen weer terug. Intermezzo pakte een voorsprong, gaf deze niet meer weg en won ook de laatste set met 20-25. Met de 4-0 overwinning is Intermezzo JA weer een stap dichterbij het kampioenschap. Met nog 3 wedstrijden te gaan staat het team aan kop in de 1 e klasse. De confrontatie met de nummer twee en drie staat echter nog op het programma, het wordt dus nog een spannend slot van de competitie!"