Regio - Op zaterdag 10 maart speelde Intermezzo MC1 een sterke wedstrijd tegen Apollo MC1 uit Numansdorp. De teams, uitkomend in de hoofdklasse, hielden elkaar goed in evenwicht en dat was goed te zien aan het scoreverloop. In de eerste set ging het lang gelijk op, maar bij 23-23 was het Apollo dat op het juiste moment de punten pakte. Het werd 23-25. De tweede set werd een kopie van de eerste. Apollo won nipt met 23-25 en zo keek Intermezzo tegen een 0-2 achterstand aan. Lees hieronder het verslag, door één van de leden, verder.

"In de derde set lukte het Intermezzo om Apollo beter onder druk te zetten. De service werd harder en de aanval werd mooi in drieën opgezet en hard afgerond. Het lukte de meiden uit Middelharnis om een voorsprong te pakken en die gaven ze niet meer weg. Het werd 25-19 en daarmee 1-2 in sets. Het team zette het goede spel door in de vierde set. De tweede bal werd steeds netjes naar de spelverdeler gespeeld, die hem weer mooi voorzette zodat de aanval het punt kon scoren. Apollo kwam nog dichtbij maar dat was te laat. Met 25-21 voor Intermezzo werd het 2-2 in sets.

In het begin van de beslissende vijfde set nam Apollo een voorsprong van 4 punten dankzij een serie snoeiharde services. Na de service weer teruggepakt te hebben kwam Intermezzo nog heel knap terug tot 12-12. Het publiek, dat op het puntje van hun stoel zat, zagen Apollo uiteindelijk de set winnen met 12-15. Apollo won daarmee de wedstrijd met 2-3."