Regio - Zondag 3 juni 2018 kun je in Rotterdam meedoen met het hardloop- en wandelevenement MS Motion dat georganiseerd wordt door het Nationaal MS Fonds. Meedoen met MS Motion betekent dat je je steentje bijdraagt aan een wereld zonder MS. Je kunt je individueel of als team inschrijven voor een van de hardloop- of wandelafstanden. "Samen staan we sterker tegen MS!" Lees hieronder meer.

De kracht van beweging

MS Motion is een uitdagend en gezellig evenement voor iedereen. Het Nationaal MS Fonds gelooft in de kracht van beweging. Zelf MS hebben, iemand kennen met MS of zin hebben in een sportieve uitdaging; er is altijd een goede reden om je in te schrijven voor MS Motion!

Sponsorevenement

Deelnemers van MS Motion maken zich sterk tegen MS door met een fysieke tegenprestatie geld op te halen voor onderzoek naar de genezing van de chronische ziekte MS. Meer geld voor onderzoek is hard nodig, want het aantal MS-patiënten blijft stijgen. In Nederland hebben meer dan 17.000 mensen MS, maar liefst 1 op de 1.000 mensen dus. Ieder jaar komen daar ongeveer 800 mensen bij.

Locatie

Aan de rand van Rotterdam ligt het schitterende complex van Hockeyclub Rotterdam. MS Motion start hiervandaan en binnen de kortste keren loop je door het prachtige Lage Bergse Bos, een bosrijk gebied afgewisseld met open stukken land en water.

Al lopend door het gebied kun je ineens oog in oog komen te staan met Schotse Hooglanders. Zij lopen los in de begrazingsgebieden langs het Runderenpad en zorgen voor een meer natuurlijke ontwikkeling in het gebied.

Doe mee!

Je kunt je individueel of als team inschrijven voor een van de hardloop- of wandelafstanden via de website msmotion.nl. Samen staan we sterker tegen MS!