Sommelsdijk – Wil je graag je conditie verbeteren en houd je van voetbal? Of wil je graag je sportprogramma uitbreiden? ZV Olympia zoekt voetbaltalent om een derde team te vormen en zo de competitie te lijf te gaan. Stichting Sport & Recreatie Goeree-Overflakkee heeft een zaalvoetbalteam met als standplaats Sport- en recreatiecentrum De Staver in Sommelsdijk. De vereniging heeft momenteel twee teams die spelen in de eerste klasse KNVB competitie West 2. "Om Goeree-Overflakkee nog beter op de kaart te zetten willen we een derde team toevoegen, deze bij voorkeur in de regio Oost- of Westflakkee." Lees hieronder meer.

SRGO: "De reguliere competitie West 2 betekent uit- en thuiswedstrijden. Als team speel je de thuiswedstrijden op een avond en op een locatie die je zelf bepaalt. Het enige wat je hoeft te doen is je opgeven via info@sr-go.nl. Je kunt je alleen opgeven of direct met een team. De contributie bedraagt €90,00 per speler per seizoen. Wij hebben de tenues, locaties en publiek voor je geregeld."

Zaalvoetbal is de grootste indoorsport van Nederland. Het is de ideale manier om, zelfs naast veldvoetbal, je conditie te verbeteren, korte wendingen te oefenen en je balcontrole te vergroten. Voorheen had zaalvoetbal vaak het karakter van een blessuregevoelige sport. Met een goede opwarming en de juiste schoenen is dit tegenwoordig niet meer.

"Geef je nu op via info@sr-go.nl of kom eens langs bij de thuiswedstrijden van ZV Olympia in De Staver, om je te oriënteren!"