Ouddorp - In de derde thuiswedstrijd op rij in januari begon het volleybalmixteam van de Kriekel woensdag 31 januari 2018 met goed spel in de eerste set en pakte een ruime voorsprong van 8 punten op MVC. Vervolgens zakte de Kriekel wat in en kwam de tegenstander nog dichtbij maar de setwinst was voor de Kriekel met 25-20. Lees hieronder verder.

"De tweede set werd mede door sterke serviceseries van Maarten Franke en Michelle Tanis ruim gewonnen met 25-11. In de derde set begon de Kriekel zwak en liep een flinke achterstand op van 8 punten. Toch herpakte de Kriekel zich en na een zinderende slotfase met een achterstand van 24-25 pakte de Kriekel dankzij 2 mooie aanvallen van Simone Poot de setwinst met 27-25. In de vierde set speelde de Kriekel weer ontspannen. Met steeds een voorsprong van een punt of 5 kwam de Kriekel niet meer in de problemen en won de set met 25-19. Tevens betekent deze 4-0 overwinning een gedeelde eerste plaats met Volley Zuid 2 op de ranglijst".