26 januari 2018, Oude-Tonge - VC Intermezzo is het nieuwe jaar gestart met extra trainingsmogelijkheden voor de jeugd. Het gaat om volleybaltrainingen gericht op het aanleren en verbeteren van de juiste techniek en zijn extra t.o.v. de bestaande trainingen. Daarnaast is er gestart met trainingen in Oude-Tonge, speciaal voor de jongste jeugd uit Oost Flakkee. Arjo Wesdorp, bestuurslid van VC Intermezzo licht toe: “Met deze nieuwe trainingen krijgen alle jeugdleden de kans om zich nog beter te ontwikkelen. Maar ook kinderen die nog geen lid zijn kunnen vrijblijvend meetrainen. Zo kunnen ze zelf ervaren hoe leuk volleybal kan zijn!”. Lees hieronder meer.

Cool Moves Volley
Op woensdag 17 januari startte de eerste “Cool Moves Volley” training in de Grutterswei in Oude Tonge. De trainingen zijn bedoeld om kinderen uit groep 3 t/m 8 kennis te laten maken met volleybal. Iedere woensdag van 18.00 tot 19.00 bieden enthousiaste trainers een leuke en afwisselende training aan, waarbij de techniek spelenderwijs wordt aangeleerd. Plezier staat daarbij altijd voorop. Aanmelden is nog steeds mogelijk en kan via deze link naar de mail of kom gewoon langs in de Grutterswei!

Techniektraining
Voor de jeugd vanaf 12 jaar is er elke 2 weken op vrijdagavond techniektraining onder de bezielende leiding van trainersduo Colin en Maarten de Bus. Colin is voormalig eredivisie speler en beheerst de techniek tot in de puntjes. Maarten traint al jaren verschillende volleybalteams. Samen gebruiken ze hun ruime ervaring om de techniek van de jonge spelers stap voor stap te verbeteren. Ook wordt er aandacht besteedt aan coördinatie, snelheid en spelinzicht.

Lijkt het je leuk om eens vrijblijvend mee te trainen dan ben je van harte welkom! Neem hiervoor contact op via deze link naar de mail of kijk op de website van VCIntermezzo voor telefoonnummers. "Graag tot op een volgende training bij VC Intermezzo!"

Foto: De jeugd van VC Intermezzo in actie tijdens de nieuwe techniektrainingen.