Middelharnis - Zaterdag 16 december 2017 organiseert AV Flakkee de Kievit Warmte Stratenloop Menheerse, een sfeervolle wedstrijd door het centrum met keuze tussen 5 en 10km, in het voorprogramma is er een kidsrun. Het parcours bestaat uit plaatselijke ronden van 1,25km met als centraal punt het Diekhuusplein waar de start en finish gelegen is. Lees hieronder meer.

Deze wedstrijd vervangt de Pallandtloop waarvan vorig jaar de 23e editie is gehouden. Vanwege werkzaamheden is het dit jaar niet mogelijk om de oorspronkelijke route te lopen, zodoende is er gekeken naar een alternatief en ontstond het idee om een stratenloop te houden in het centrum. “Deze locatie biedt meer mogelijkheden wat betreft de entourage, de korte ronden zijn ook leuk voor het publiek, we willen echt een mooi evenement neerzetten”, aldus de organisatie.

Om 13.15u zal er gestart worden met de Kidsrun 1,25km met aansluitend de prijsuitreiking. De 5km start om 13.45u en om 14.30u gaat de 10km van start. Voor iedere deelnemer is een herinnering, voor de snelste dames en heren zijn prijzen. De inschrijfgelden bedragen € 6,- voor de 5km en € 8,- voor de 10km. Wie gebruik maakt van de voorinschrijving via avflakkee.nl krijgt €2,- korting. Betaling en het afhalen van de startnummers vindt plaats in het Diekhuus, tevens is daar tot een half uur voor de start na-inschrijven mogelijk. Afsluitend zal om 16u de prijsuitreiking plaatsvinden.