9 oktober 2017, Middelharnis/Bosschenhoofd - Afgelopen weekend vond voor de 5 maal op rij de jaarlijkse midsummer run plaats in het Brabantse Bosschenhoofd. Een mooi maar verraderlijk vals-plat parcours van 10 km door het bosgebied van Bosschenhoofd. Bij de vrouwen 45+ was Janita van der Have van Flakkee Fit in een tijd van 43:32 de winnares. Lees hieronder een kort verslag door één van de leden.

"Twee jaar terug werd Janita nog tweede en dit jaar werd de winnares van twee jaar gelden tweede. In een gelijkopgaande strijd had Janita nog de meeste power over om de eindsprint winnend af te sluiten en haar tegenstanders achter zich te laten. ‘Ik heb niet eens de volle 100% hoeven te geven en heb heerlijk kunnen genieten van het mooie weer en het mooie parcours’ aldus de winnares.

Naast het succes van Flakkee Fit waren er nog twee podium plaatsen van Flakkeese eilandbewoners. Ricardo Sint Nicolaas werd twee bij de mannen senioren en Laurey van den Berge werd eerste bij de dames senioren. Alles bij elkaar een succesvolle Flakkeese middag in het Brabantse land."