Sommelsdijk - Donderdag 8 juni vond de Kick-Off plaats van de beweeglessen in de beweegtuin bij woonzorgcomplex Nieuw-Rijsenburgh. Het doel van dit evenement was om ouderen te stimuleren om te gaan en blijven bewegen. De kick-off vond plaats in samenwerking met Stichting ZIJN, CuraMare en de Bosseschool. Lees hieronder verder.

Namens het sportteam GO van de gemeente Goeree-Overflakkee opende Jasper van Opijnen de beweegtuin. Daarbij promootte hij de diverse activiteiten in de beweegtuin en werd docent Carola Schenk voorgesteld. Na de introductie verzorgden zeven meiden van de Bosseschool een dansoptreden. Onder leiding van Carola gingen daarna de oudere aanwezigen aan de slag met diverse oefeningen die goed zijn voor de gezondheid. Iedere woensdag om 10.00 uur zal Carola een les verzorgen in de beweegtuin. De lessen duren tot ongeveer 10:45 uur.

Meer informatie

De kosten per les bedragen € 2,50. Het adres van de beweegtuin is: Sperwer 271 in Sommelsdijk. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Carola Schenk via 06-12 99 41 06 of e-mail: carolasilene@hotmail.com.