30 maart 2023, Regio - Na een mooie campagneperiode is afgelopen donderdag de definitieve uitslag van de waterschapsverkiezing Hollandse Delta bekend gemaakt. Het centraal stembureau heeft op 23 maart de uitslag vastgesteld. Bij de definitieve uitslag van de verkiezingen is bekend geworden dat BBB een prachtig resultaat heeft geboekt van maar liefst 4 zetels. "Van alle voorkeursstemmen die zijn uitgebracht tijdens de verkiezingen heeft Maaike Hage de meeste stemmen gekregen. Helaas zag Maaike zich genoodzaakt af te zien van de benoeming tot lid van het algemeen bestuur door plotselinge en onvoorziene privé omstandigheden..." Lees meer >>

Vervolg

Op de achtergrond blijft Hage de fractie steunen waar dat mogelijk is. Wanneer er in de toekomst weer een vacature ontstaat, en als de persoonlijke situatie van Maaike dat toelaat, zal zij uiteraard wel weer beschikbaar zijn.

De zetels zijn 29 maart 2023 ingevuld door Piet van der Eijk, Han Lagerwaard, Cor Sommeling en Michelle Wesdorp. Het nieuwe bestuur van Waterschap Hollandse Delta is woensdagavond geïnstalleerd tijdens een openbare Verenigde Vergadering in Ridderkerk.

"De BBB’ers zijn dankbaar voor alle stemmen die zij hebben gekregen en zullen met veel enthousiasme aan de slag gaan."