Sommelsdijk - Vrijdagavond 17 februari aanstaande organiseert de lokale ChristenUnie een thema-avond rond de leefbaarheid op het platteland. De zorgen om de verschraling van het OV, de dreiging van het sluiten van de SEH in Dirksland, het tekort aan woningen voor starters en ouderen en de onzekere tijden voor de agrarische sector zetten de leefbaarheid op het eiland onder druk. Hoe kunnen we zorgen dat onze regio goed in beeld blijft in den Haag en bij de Provincie Zuid-Holland? Hierover gaan Pieter Grinwis, Tweede Kamerlid voor de ChristenUnie, en Steven Datema, lijsttrekker CU voor de Provincie Zuid-Holland, graag met elkaar en vooral met u in gesprek. Lees meer >>

Welkom 17 februari 2023

U bent dan ook van harte uitgenodigd voor deze avond. De avond wordt gehouden bij de boerderij/camping van fam. Groeneveld op de Boerenweg 10 in Sommelsdijk. De inloop is vanaf 19:15 uur en de avond start om 19:30 uur. Rond 21:00 uur eindigt het programma en is er gelegenheid om onder het genot van een hapje en drankje verder met elkaar in gesprek te gaan.

Aanmelden

Aanmelden is niet verplicht, maar wordt wel op prijs gesteld, dit kan via cugoereeoverflakkee@gmail.com. Eventuele vragen en onderwerpen voor de avond mogen ook vooraf al gemaild worden.