Sommelsdijk - Op woensdagavond 15 februari 2023 zal drs. ir. Koen van Biesen (van onderzoeksbureau Geo-Phiscis) in Sommelsdijk een lezing houden, met als titel 'Aarde, Natuur, Mens', over de invloed van natuurlijke en technische straling op mens, dier en plant. "In deze lezing wordt ingegaan op de natuurlijke werking van geomagnetische en kosmische straling op mens, dier en plant. Aan de hand van eenvoudige voorbeelden en onderzoeksresultaten legt Koen de samenhang tussen aarde, natuur en het lichaam van mens, dier en plant uit." Lees meer >>

Vervolg

Lezing Aarde, Natuur, Mens

"Invloed van natuurlijke en technische (onnatuurlijke) straling op mens, dier en plant."

Op woensdagavond 15 februari 2023 zal drs. ir. Koen van Biesen een lezing houden over de invloed van straling, natuurlijke en onnatuurlijke, op mens, dier en plant. Aan de hand van voorbeelden en onderzoeksresultaten legt Koen de samenhang uit tussen aarde, natuur en het lichaam van mens, dier en plant. Deze voorbeelden laten zien dat de aarde ons voedt en dat elektromagnetisme daarin van wezenlijk belang is.

Koen gaat ook in op de invloed van elektromagnetische velden en haar frequenties van b.v. telecommunicatiemasten, hoogspanningslijnen, radarinstallatie, en mobiele telefoons die de natuurlijke werking van de aarde en het lichaam van mens, dier en plant beïnvloeden. Ook legt hij uit hoe je bewust en voorzichtig kunt omgaan met alle elektronische apparaten en zendmasten.

Meer informatie

Meer informatie via www.geo-phiscis.org. Tevens geeft Van Biesen middels begeleidingen en cursussen zijn ervaringen, weten en methoden door. Koen van Biesen is sinds 2000 gediplomeerd woonbioloog.

Deze lezing wordt georganiseerd door de werkgroep Straling Bewust Goeree-Overflakkee.

Meer informatie via www.aardenatuurmens.nl.

Datum: 15 februari 2023

Aanvang: (inloop 19.00 uur) 19:30 uur

Locatie: Familie Van der Velde, Nieuwlandsedijk 3, 3245 LB Sommelsdijk

Kosten: vrijwillige bijdrage.

Aanmelden

Aanmelden wordt op prijs gesteld en via de mail: info@akkerlust.nl of via tel.

0187-485058

Bron.