6 juni 2022, Middelharnis - Het Energieloket GO gaat deze zomer samen met de GO-bus op stap. U kunt dan bij het ‘gemeentehuis op wielen’ zaken regelen met de gemeente Goeree-Overflakkee. En u kunt er gelijk advies krijgen over woningverduurzaming en energiebesparing. Bekijk de data voor Dirksland, Herkingen, Nieuwe-Tonge, Ooltgensplaat, Achthuizen, Den Bommel en Stad aan 't Haringvliet hieronder, lees meer >>

Vervolg-

Wanneer sluit het Energieloket GO aan?

  • Maandag 13 juni: Dirksland, Herkingen, Nieuwe-Tonge
  • Maandag 20 juni: Dirksland, Ooltgensplaat, Achthuizen
  • Donderdagochtend 7 juli: Den Bommel, Stad aan ‘t Haringvliet

Waarvoor kunt u bij de GO-bus terecht?

Inwoners van Goeree-Overflakkee kunnen bij de GO-bus terecht voor bijvoorbeeld het aanvragen van een paspoort. Voor het doen van verhuis- of geboorteaangifte en voor het invullen van gemeentelijke formulieren. Makkelijk, met of zonder afspraak én in de buurt.

En als het Energieloket GO aansluit?

Dan staat de GO-bus er bijvoorbeeld ook voor een gesprek met een energiecoach of voor informatie over het Energiebespaartegoed. Kijk voor meer informatie op energieloketgo.nl.

Waar staat de GO-bus op andere dagen?

De GO-bus is er voor alle inwoners die wat verder van het gemeentehuis in Middelharnis wonen. De bus staat elke week in Dirksland, Oude-Tonge en Ouddorp. Eén keer in de twee weken stopt de bus in negen andere dorpen. Kijk voor de locaties en het schema op goeree-overflakkee.nl/GO-bus.

De GO-bus en het Energieloket willen vanaf september vaker samen naar inwoners toe