Regio - Op woensdag 19 april 2022 (20:00 uur) organiseren de VVD netwerken Goeree-Overflakkee, Hoeksche Waard, Nissewaard en Voorne aan Zee gezamenlijk een digitaal iCafé (via Zoom) over recreatie en toerisme. "Toerisme en recreatie zijn belangrijke pijlers voor de economie, inkomsten voor de gemeenten en instandhouding van voorzieningen..." Lees meer en vergeet niet aan te melden als u mee wilt luisteren/reageren >>

Vervolg

Tijdens dit iCafé zijn de inleiders Aart Jan Spoon (wethouder Hellevoetsluis), Patty van der Kleij (senior beleidsmedewerker van de Provincie Zuid-Holland, onder andere voor de Erfgoedlijn) en Arja Rietdijk (secretaris van TOP Voorne, de toeristische branchevereniging op Voorne. Zij zullen het onderwerp recreatie en toerisme vanuit hun perspectief inleiden waarna er ruimte is voor vragen en discussie.

Toerisme en recreatie zijn belangrijke pijlers voor de economie, inkomsten voor de gemeenten en instandhouding van voorzieningen. Veel mensen uit de eigen regio en binnen- en buitenland genieten van de kust, de natuur en de wateren rondom. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat de omgeving ook leefbaar blijft voor de inwoners? Welke initiatieven spelen er en hoe kunnen we inspelen op de behoeften van inwoners en bezoekers?

Wil je aanwezig zijn, een vraag stellen of gewoon meeluisteren? Meld je dan aan via vvdgo.nl/icafe of via deze button.