Stad aan 't Haringvliet - Groep Jan Zwerus organiseert een informatieavond over waterstof voor de inwoners van Stad aan 't Haringvliet. "De inwoners van Stad aan 't Haringvliet weten niet meer waar zij aan toe zijn als het over waterstof gaat. De gemeente organiseert verschillende voorlichtingsavonden met een positief verhaal over hoe geweldig waterstof is. Waterstof zou duurzaam zijn, en het zou een goede vervanger van aardgas zijn. Is dit wel zo? Nooit wordt een duidelijk beeld gegeven van de kosten en de eventuele gevaren...." Lees meer en voel je welkom op 6 april aanstaande >>

Informatievond Waterstof

Daarom organiseert Groep Jan Zwerus op 6 april 2022 een voorlichtingsavond in Verenigingsgebouw Trefpunt in Stad aan 't Haringvliet, over waterstof. Aanvang is 19.30 en deze avond staat onder leiding van Nikita de Witte-Schaap en voor koffie wordt gezorgd. Tijdens deze avond wordt de documentaire Tegengas van Ron Broekhart op een groot scherm getoond. Deze documentaire laat oa. ook de minder positieve kanten van waterstof zien.

Groep Jan Zwerus is er voorstander van dat alle propaganda van de overheid getoetst wordt aan andere meningen en aan andere feiten. Op deze manier kunnen burgers de juiste keuze kunnen maken bij ‘het van het gas af gaan’. Na het vertonen van de documentaire is er de mogelijkheid om vragen te stellen.
De zaal is open vanaf 19:00 uur.