Goeree-Overflakkee - Nadat eerder bekend werd dat Maarten Schutte uit Stad aan ’t Haringvliet verkozen is tot lijsttrekker, wordt nu de hele lijst van D66 Goeree-Overflakkee bekend gemaakt. "Wij laten weten dat het verkiezingsprogramma binnenkort zal worden gepresenteerd. Onze speerpunten zijn het aanpakken van de woningcrisis, verbeteren van de bereikbaarheid en de verkeersveiligheid op het eiland en het verkrijgen van meer vrijheid op het eiland. Bij dat laatste punt vermeldt D66 dat zij voorstander is van het invoeren van de koopzondag...." Lees hieronder meer.

Vervolg

De kandidatenlijst is volgens eigen zeggen ‘een mooie mix van nieuw talent en kandidaten die al langere tijd verbonden zijn aan D66’. Zo is de nummer 2, Djoeke de Haan uit Middelharnis tot 2013 raadslid geweest, in de gemeente Middelharnis. Lijsttrekker Maarten Schutte: "Ik ben trots op dit team! Samen gaan we keihard aan de slag voor de inwoners."

De kandidatenlijst is als volgt

 1. Maarten Schutte, Stad aan ‘t Haringvliet
 2. Djoeke de Haan, Middelharnis
 3. Jeffrey Verlegh, Nieuwe-Tonge
 4. Christa de Geus, Ouddorp
 5. Manuela Vervloet, Dirksland
 6. Theo van Biert, Middelharnis
 7. Menno Harzing, Den Bommel
 8. Jaap van Woerden, Ouddorp
 9. Dewi van Loon, Dirksland
 10. Martijn Kant, Dirksland
 11. Janet Parlevliet, Battenoord

D66 laat weten dat het verkiezingsprogramma binnenkort zal worden gepresenteerd. Speerpunten zijn het aanpakken van de woningcrisis, verbeteren van de bereikbaarheid en de verkeersveiligheid op het eiland en het verkrijgen van meer vrijheid op het eiland. Bij dat laatste punt vermeldt D66 dat zij voorstander is van het invoeren van de koopzondag.