18 december 2021, Regio - Op vijf plekken in het werkgebied gaat Waterschap Hollandse Delta de komende jaren onder water dijken versterken, zodat ze voldoen aan de eisen die aan de dijken worden gesteld voor de toekomst. De plekken waar het waterschap aan de dijken gaat werken zijn de Oude Maas ter hoogte van Hoogvliet en Spijkenisse, het Hartelkanaal, Haringvliet ter hoogte van Middelharnis en Grevelingen ter hoogte van Ouddorp. Op maandag 20 december en dinsdag 21 december aanstaande organiseert het waterschap over deze werkzaamheden online informatiebijeenkomsten. Lees meer >>

Vervolg

Op maandag 20 december en dinsdag 21 december organiseert het waterschap over deze werkzaamheden online informatiebijeenkomsten.

Tijdens de online informatieavond geeft het waterschap uitleg over het ontwerp Projectplan voor deze werkzaamheden, wordt informatie gegeven over het indienen van zienswijzen op het plan en kunnen er vragen worden gesteld. Vanwege de geldende coronamaatregelen vinden de informatieavonden online plaats. Met het oog op de techniek worden belangstellenden gevraagd zich vooraf aan te melden voor de bijeenkomst. Meer informatie over bijeenkomsten is te vinden op wshd.nl/onderwaterdijkversterking.