1 december 2021, Goeree-Overflakkee - Op de ledenvergadering van de VVD Goeree-Overflakkee is door de leden de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen vastgesteld. De lijst telt 28 kandidaten. Ellen Nijssen uit Middelharnis werd eerder al benoemd als lijsttrekker van de partij voor de komende verkiezingsperiode. "Het is een mooie afspiegeling geworden van mannen en vrouwen, kennis en achtergrond en spreiding over het eiland (..)" Lees meer >>>

Voor de selectie van kandidaten is er een uitgebreid en zorgvuldig selectieproces doorlopen. Nadat personen zich konden aanmelden, zijn er met drie leden van de kandidaatstellingscommissie gesprekken gevoerd met de kandidaten die in aanmerking wilden komen voor een verkiesbare plaats. Hier is een lijst uitgekomen die is voorgelegd aan de leden. De lijst werd door de leden unaniem overgenomen.

Voorzitter Dominique Boelen is blij met de kandidatenlijst: “Het is een mooie afspiegeling geworden van mannen en vrouwen, kennis en achtergrond en spreiding over het eiland. We hebben hiermee een enthousiast en energiek team voor de gemeenteraadsverkiezingen beschikbaar.”

De top 10 van de lijst is als volgt:

1. Ellen Nijssen (Middelharnis)

2. Ronald Weydema (Sommelsdijk)

3. Caroline Melissant-Makkus (Goedereede)

4. Binic Vreugde (Middelharnis)

5. Aad de Kool (Achthuizen)

6. Nynke Zwaga (Stad aan ‘t Haringvliet)

7. Simon van Maurik (Middelharnis)

8. Robbert Deelen (Herkingen)

9. José de Jong (Den Bommel)

10. Marcel Merkestein (Sommelsdijk)

De volledige kandidatenlijst is te bekijken op vvdgo.nl.