Middelharnis/Sommelsdijk - Het Centraal Orgaan Opvang Asielzoekers (COA) van plan om voor ong. 75 asielzoekers te huisvesten op een riviercruiseschip, bij het Havenhoofd in Middelharnis. Het gemeentebestuur van Goeree-Overflakkee heeft toegezegd hieraan mee te willen werken. "Als gemeente nodigen we alle geïnteresseerden van harte uit voor een informatiemarkt op maandag 22 november 2021 over de komende noodopvang (...) toegang alleen mogelijk met een coronatoegangsbewijs via de Coronacheck-app." Lees meer >>>

Vervolg

Als gemeente nodigen we alle geïnteresseerden van harte uit voor een informatiemarkt over de komende noodopvang bij het Havenhoofd in Middelharnis. Niet alleen het COA, maar ook de gemeente en andere partners zijn aanwezig om de vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Inwoners zijn ook van harte welkom met ideeën over hoe we er samen voor kunnen zorgen dat de opvang succesvol verloopt. Vrijwilliger worden of meer weten over aan wat voor vrijwilligerswerk behoefte is? Ook daar is de informatiemarkt voor.

Wanneer:

Maandag 22 november van 18.30 – 20.30 uur

Waar:

De Staver (het Prieel), Olympiaweg 32 Sommelsdijk

Aanmelden kan via deze knop.

U kunt zich aanmelden voor de informatiemarkt via deze knop onderaan de gemeentelijke website. Bij de registratie wordt gevraagd om in te schrijven op een bepaald tijdslot. Het verzoek is om binnen dit tijdslot te komen. Het tijdslot geldt alleen voor uw binnenkomst, u hoeft niet binnen dit tijdslot weer te vertrekken.

Rekening houdend met de huidige coronamaatregelen is toegang alleen mogelijk met een coronatoegangsbewijs via de Coronacheck-app.

Aanmelden voor informatiemarkt

tekst gemeente Goeree-Overflakkee.