Goeree-Overflakkee - De GO-bus van gemeente Goeree-Overflakkee staat op verschillende plaatsen op het eiland. Door corona reed het ‘mobiele gemeentehuis’ lange tijd niet, maar sinds vorige maand weer wel. "U kunt in de GO-bus onder andere gemeentelijke producten en diensten aanvragen. Eenvoudig bij u in de buurt, het scheelt u een ritje naar het gemeentehuis in Middelharnis. Hier leest u wanneer de GO-bus uw dorpskern aandoet, voor welke producten en diensten u er terecht kunt en wat belangrijk is om vooraf te weten." Lees hieronder wanneer de GO-bus uw dorpskern aandoet.

Vervolg

Waarvoor kunt u in de GO-bus terecht?

Medewerkers van de gemeente helpen u in de GO-bus graag met het:

  • aanvragen van een paspoort, identiteitskaart;
  • aanvragen van een rijbewijs;
  • doen van geboorte- of verhuisaangifte;
  • aanschaffen van dagdeelkaarten blauwe zone, diverse uittreksels en gezondheidsverklaringen rijbewijs;
  • vinden en invullen van de juiste formulieren;
  • doen van suggesties en meldingen woon- en leefomgeving of openbare orde en veiligheid;
  • beantwoorden van vragen.

Afhalen documenten

U kunt reisdocumenten en rijbewijzen helaas niet afhalen in de GO-bus. Voor reisdocumenten gaat u naar het gemeentehuis in Middelharnis of u laat deze eenvoudig (thuis)bezorgen. Rijbewijzen kunnen alleen op het gemeentehuis worden afgehaald.

Belangrijke informatie

Voor een bezoek aan de GO-bus hoeft u geen afspraak te maken. Houd er rekening mee dat we, vanwege corona, maximaal 1 klant per keer in de GO-bus kunnen ontvangen. We vragen andere bezoekers buiten te wachten. In de GO-bus zijn alleen pinbetalingen mogelijk. De GO-bus rijdt niet op algemeen erkende feestdagen.

Eenvoudig bij jou in de buurt en het scheelt je een ritje naar het gemeentehuis in Middelharnis. Kijk voor het complete aanbod, wanneer de GO-bus jouw dorpskern aandoet en wat belangrijk is om vooraf te weten, op goeree-overflakkee.nl/go-bus.