Middelharnis - "Neem aanstaande maandagavond 7 juni 2021 deel aan de bijeenkomst over duurzaamheid op het eiland!", aldus gemeente Goeree-Overflakkee. "Op Goeree-Overflakkee werken we actief aan een Klimaatkrachtig eiland. Hiervoor werken we aan een Regionale Energie Strategie, Regionale Adaptie Strategie en een Transitievisie Warmte. Ook werken we in verschillende dorpen met inwoners aan een klimaatplan. Voor jou als inwoner van het eiland organiseren we een online avond om je bij te praten over deze ontwikkelingen." Lees hieronder meer en vergeet niet aan te melden!

Vervolg

"Het wordt een afwisselende avond, waarbij we in korte tijd verschillende onderwerpen aan je presenteren en bespreken. Zo zullen we onder andere terugblikken op de resultaten van de inwonersenquête over duurzaamheid. Je hebt daarnaast volop de gelegenheid om online te reageren en mee te denken. Wat vind jij belangrijk als we toewerken naar een Klimaatkrachtig Goeree-Overflakkee? En hoe wil jij hieraan bijdragen?"

De bijeenkomst vindt plaats om maandag 7 juni van 20:00 tot 21:15. Meld je aan door op deze link te klikken. Dan sturen we je een link om deel te nemen aan de bijeenkomst.

"Samen maken we Goeree-Overflakkee Klimaatkrachtig!"

Aanmelden