Regio - De gemeenten Brielle, Goeree-Overflakkee, Hellevoetsluis, Hoeksche Waard, Nissewaard en Westvoorne (samen de Zuid-Hollandse Delta) nodigen u graag uit voor een webinar over de plannen voor Programmalijn ‘Landschap en Toerisme’ als onderdeel van de Regio Deal Zuid-Hollandse Delta. U kunt zich inschrijven voor een sessie op drie data. De tweede sessie op woensdag 17 februari zal worden geleid door Joël Eichler van gemeente Goeree-Overflakkee. Op 10 en 26 februari is het de beurt aan de andere gemeentes. De sessies hebben allemaal dezelfde inhoud en duren maximaal een uur. Lees hieronder meer en reserveer de door u gekozen datum.

Inschrijven 10, 17 en 26 februari

• Woensdag 10 februari van 20.00 tot 21.00 uur, geleid door Karen de Groot van gemeente Hoeksche Waard;
• Woensdag 17 februari van 20.00 tot 21.00 uur, geleid door Joël Eichler van gemeente Goeree-Overflakkee;
• Vrijdag 26 februari van 10.00 tot 11.00 uur, geleid door Miranda Roest van gemeente Hellevoetsluis.

Onderwerpen

De regio Zuid-Hollandse Delta wil dat in 2030 de omgeving van het Haringvliet en de Voordelta een natuur-, beleef- en recreatiegebied is, waarin natuur, recreatie en toerisme elkaar versterken. Ook werken
ze aan vitale vakantieparken en jachthavens waar criminaliteit geen kans krijgt.

Aanmelden webinar

U kunt zich aanmelden door een reactie te sturen naar het e-mailadres lex.vandoorn@gemeentehw.nl. Uiterlijk 2 dagen van tevoren ontvangt u dan een link voor de sessie.