[Update ivm avondklok] Goeree-Overflakkee - Dit jaar is het 68 jaar geleden dat de Watersnoodramp plaatsvond. Op 1 februari herdenken we jaarlijks de slachtoffers van deze ramp, ook dit jaar. In verband met de coronamaatregelen verlopen de plechtigheden op maandag 1 februari anders dan gebruikelijk. Om 14:00 uur houdt burgemeester Ada Grootenboer-Dubbelman een toespraak op live-go.nl en om 15:00 uur (via deze link) op de lokale televisie van RTV Slogo. Omdat het niet mogelijk is om bij de herdenkingen aanwezig te zijn, kunt u deze online volgen via onderstaande livestreams. "Let op: vanwege de geldende avondklok is de aanvangstijd van Den Bommel vervroegd!"

Oude-Tonge - 10.00 uur: Gesprekken met ooggetuigen en kranslegging door burgemeester Ada Grootenboer-Dubbelman te volgen via de livestream via www.herdenkingwatersnoodrampoudetonge.nl

Nieuwe-Tonge - 19.00 uur: Digitale herdenking, te volgen via het YouTube-kanaal van de Hervormde Gemeente Nieuwe-Tonge en via www.kerkomroep.nl/#/kerken/10402

Stellendam - 19.00 uur: Digitale herdenking te volgen via www.kerkomroep.nl/#/kerken/11118

Den Bommel - 18.30 uur: Digitale herdenking te volgen via het YouTube-kanaal Kerk Den Bommel en via www.kerkomroep.nl/#/kerken/10541.

-Daarnaast houdt burgemeester Ada Grootenboer-Dubbelman op 1 februari een toespraak die te volgen is vanaf 14.00 uur op www.live-go.nl en op tv via RTV Slogo vanaf 15.00 uur.