Melissant - De provincie Zuid-Holland houdt de oude provinciale weg bij Melissant (N215) langer afgesloten dan gepland. De werkzaamheden lopen uit door verschillende omstandigheden. Het verkeer kan nog steeds via de Julianaweg en de Noorddijk. "Tot wanneer de werkzaamheden duren en de oude provinciale weg is afgesloten, is nog niet duidelijk. De provincie is op dit moment bezig met onderhandelingen om onder andere ook een nieuwe planning te maken. Zodra meer bekend is, wordt daarover gecommuniceerd." Lees hieronder meer

Verkeershinder en omleiding

Het verkeer vanuit Melissant richting Stellendam en andersom kan via de Molendijk en de Julianaweg. Het verkeer vanuit Melissant richting Dirksland en andersom kan via de Noorddijk over een stukje van de oude provinciale weg de nieuwe N215 op.

Nieuwe planning nog niet bekend

Tot wanneer de werkzaamheden duren en de oude provinciale weg is afgesloten, is nog niet duidelijk. De provincie is op dit moment bezig met onderhandelingen om onder andere ook een nieuwe planning te maken. Zodra meer bekend is, wordt daarover gecommuniceerd.

Werkzaamheden onderdeel van project ‘N215 Omleiding Melissant-Dirksland’

De oude provinciale weg (N215) krijgt een nieuwe deklaag en wordt versmald, omdat de weg afgewaardeerd wordt. Het is namelijk de bedoeling dat het verkeer straks over de nieuwe N215 rijdt. De nieuwe N215 tussen Melissant en Dirksland is één van de maatregelen om de verkeersveiligheid en de doorstroming te verbeteren. Dit is een project van de provincie Zuid-Holland samen met gemeente Goeree-Overflakkee en Waterschap Hollandse Delta. Meer informatie over het project, de planning en de werkzaamheden volgt binnenkort op www.zuidholland.nl/N215.

Blijf op de hoogte via gratis sms-alert

Blijf op de hoogte van de werkzaamheden met de gratis sms-alert. Informatie over de werkzaamheden, als deze uitlopen of eerder zijn afgerond, wordt verspreid via de sms-dienst. Aanmelden kan door PZH N215 AAN te sms’en naar 1008.

Meer informatie

Meer informatie over de werkzaamheden en over het hele project is te vinden op www.zuid-holland.nl/N215. Vragen kunnen worden gesteld aan Het Klant Contact Centrum van de provincie Zuid-Holland, te bereiken per e-mail: zuidholland@pzh.nl of telefonisch op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur: 070 - 441 6622.

Te downloaden:

Fasering_Oude N215.pdfpdf(660,8 KB)Lees voor