Goeree-Overflakkee - Op woensdag 24 juni om 19:30 uur gaat VVD raadslid Ellen Nijssen live op Facebook. In een live-uitzending gaat ze het gesprek aan over onderwerpen die mensen bezig houden in deze bijzondere tijd. Het is de eerste keer op Goeree-Overflakkee dat een raadslid in een live-sessie op Facebook vragen beantwoord. Je kunt ook nu al je vragen stellen. Lees hieronder verder.

Vervolg

In deze coronatijd zijn veel dingen anders dan normaal. Dat zorgt ook voor nieuwe uitdagingen. Daarnaast wil de VVD graag in contact blijven met inwoners, ook al moet dit soms op andere manieren dan tot voor kort. Ellen Nijssen gaat daarom graag in een live uitzending op Facebook het gesprek aan over onderwerpen die inwoners of ondernemers op dit moment bezig houden.

Meedoen is mogelijk door op 24 juni vanaf 19.30 uur naar de Facebook pagina van VVD Goeree-Overflakkee te gaan en in te schakelen op de live uitzending. Je kunt door het plaatsen van een opmerking bij de uitzending, live jouw vragen stellen. Heb je nu al een vraag? Stel die dan alvast via communicatie@vvdgo.nl.