Middelharnis - Tijdens een werkbezoek van de eilandelijke ChristenUniefractie aan Vluchtelingenwerk Goeree-Overflakkee, reikte fractievoorzitter Bert Tuk namens de ChristenUnie GO, een “Waardevol-lintje” uit aan de medewerkers van Vluchtelingenwerk. Teamleider Annie van Ree en vrijwilliger Marian van den Boogert namen het lintje in ontvangst. Lees hieronder verder.

Vervolg
Vluchtelingenwerk Goeree-Overflakkee ondersteunt vluchtelingen die op het eiland komen wonen. Met één betaalde kracht en 40 vrijwilligers wordt er enorm veel werk verricht voor deze mensen. Ze zorgen voor maatschappelijke begeleiding en helpen de nieuwe inwoners om zo snel mogelijk mee te gaan draaien in de samenleving. Iets wat lang niet altijd meevalt voor de nieuwkomers; een land met een andere taal, andere regels en een andere cultuur. De vrijwilligers van Vluchtelingenwerk helpen om een goede start te maken en zijn van groot belang voor een goede integratie. De ChristenUnie vindt het bijzonder dat zoveel mensen zich inzetten voor dit waardevolle werk en zet daarom iedereen die zich hiervoor inspant graag in het zonnetje.
Mensen die ook een steentje willen bijdragen aan Vluchtelingenwerk GO kunnen zich aanmelden als vrijwilliger, ook mensen die zich willen inzetten als arbeidscoach zijn van harte welkom. Voor vragen/aanmelden kunt u mailen: middelharnis@vluchtelingenwerk.nl of bellen: 0187-487249.