7 augustus 2019, Middelharnis - Gemeente Goeree-Overflakkee: Webego richt zich op de ontwikkeling van arbeidsvaardigheden van personen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Denk hierbij aan mensen met een Wsw-indicatie en vanuit de Participatiewet. Centraal staan de individuele capaciteiten van de medewerker. Deze worden zo optimaal mogelijk benut om medewerkers in een zo regulier mogelijke omgeving te kunnen laten werken voor zoveel mogelijk lokale partijen. Webego onderscheidt zich door de ontwikkeling van arbeidsvaardigheden toe te passen in een werkomgeving. Een voorbeeld uit de praktijk: Simon Jansen geslaagd voor zijn E-rijbewijs.. lees hieronder meer.

Vervolg

Simon Jansen is gedetacheerd bij een bedrijf in Heenvliet. Zijn werkgever heeft aan de begeleider van Webego gevraagd of het mogelijk is dat Simon zijn E-rijbewijs behaalt. Na overleg is gebleken dat het voor beide partijen een grote meerwaarde is als Simon dit rijbewijs heeft.

Simon is rijlessen gaan volgen en is op 3 juni 2019 geslaagd. Hij mag nu rijden met grotere combinaties. Dit betekent dat niet meer met twee bussen naar één project hoeft te worden gereden, maar dat dit nu met één bus kan.