Achthuizen - Op zaterdag 16 maart 2019 was het CDA aanwezig in Achthuizen om mee te helpen met het opknappen van ’t Buurthuus en de borden rondom het voetbalveld. De klus werd gedaan in het kader van de landelijke vrijwilligersactie NLdoet, waaraan het CDA Goeree-Overflakkee ieder jaar in een ander dorp op het eiland meedoet. Daarmee laat de partij haar waardering zien voor alle mensen die als vrijwilliger steeds weer het verschil voor de ander en onze samenleving maken. Lees hieronder meer en bekijk de foto's.

Behoud voorzieningen in kleinere kernen
Het CDA heeft bewust gekozen om te ondersteunen bij ’t Buurthuus, omdat de partij het belangrijk vindt om op te komen voor het behoud van dorpshuizen en sportverenigingen in onze dorpen. Waar diverse partijen vooral oog hebben voor de grote stad, zet het CDA zich juist ook in voor de kleinere kernen op het platteland.

Lokale kandidaten
Met Liesbeth Keijzer-Westhoeve uit Stellendam en Robert van Papeveld uit Middelharnis waren ook 2 van de eilandelijke kandidaten voor de komende verkiezingen weer actief met NLdoet. Woensdag 20 maart heeft de kiezer de mogelijkheid om de kandidaten uit onze regio te steunen en te kiezen voor een partij die zich ook daadwerkelijk al tientallen jaren inzet voor Goeree-Overflakkee.

Foto's: CDA’ers Henk van Putten, Robert van Papeveld (met dochter), Tea Both-Verhoeven, Liesbeth Keijzer-Westhoeve en Jan van Wezel waren actief voor Achthuizen met NLdoet.