Goeree-Overflakkee - Rondom de raadsvergadering van donderdag 11 april 2019 wordt weer een bijeenkomst voor Gasten van de raad georganiseerd. "De gemeenteraad van Goeree-Overflakkee nodigt u graag uit als 'Gast van de raad'. Een aantal maal per jaar ontvangen een aantal raadsleden gasten, die voorafgaand aan de raadsvergadering uitleg krijgen over het gemeentebestuur en de politieke verhoudingen op ons eiland". Lees hieronder verder

Kom eens kijken bij een vergadering van de gemeenteraad
De gemeenteraad van Goeree-Overflakkee nodigt u graag uit als 'Gast van de raad'. Een aantal maal per jaar ontvangen een aantal raadsleden gasten, die voorafgaand aan de raadsvergadering uitleg krijgen over het gemeentebestuur en de politieke verhoudingen op Goeree-Overflakkee. Hierbij wordt ook de rol van de gemeenteraad toegelicht en de wijze waarop besluiten tot stand komen. De agenda voor de raadsvergadering van die avond wordt besproken en uiteraard kunt u al uw vragen stellen. De locatie is in Bestuurscentrum Het Rondeel, Dwarsweg 40 in Middelharnis (eerste verdieping).

Aanmelden Gast van de raad
Aanmelden kan via deze link naar de gemeentelijke website of bij de Griffie, via telefoonnummer 14 0187 of via email: griffie@ggo.nl. Deelname is gratis.

Programma Gast van de raad

  • 18.45 uur Ontvangst met koffie en uitleg door enkele raadsleden
  • 19.30 uur Aanvang raadsvergadering en goede zitplaats op de publieke tribune

Na afloop van de vergadering is er een korte evaluatie met de burgemeester en kunt u napraten met de raadsleden.