Regio - Op D.V. vrijdag 2 november 2018 viert SGP Zeeland haar 100e verjaardag in de Nieuwe Kerk te Middelburg. De bewoners van Goeree-Overflakkee zijn hierbij van harte welkom. "Een eeuw geleden is de Staatkundig Gereformeerde Partij opgericht in Middelburg. De sprekers blikken op deze jubileumavond terug op 100 jaar SGP, maar kijken ook naar de toekomst. Aan het woord komen o.a. SGP partijleider Kees van der Staaij, de uit Zeeland afkomstige fractievoorlichter Menno de Bruyne en de Arnemuidse dominee M. Klaassen. Het muzikale deel van de avond wordt verzorgd door het speciaal voor deze gelegenheid opgerichte ‘100 jaar SGP-koor’, onder enthousiaste leiding van de Zeeuwse dirigent Peter Wildeman."Lees hieronder meer.

Muzikaal wordt het gelegenheidskoor begeleidt door Joost van Belzen op de vleugel en het bekende Robert Cekov orkest. In het interactieve programma vormen de SGP jongeren een belangrijk onderdeel. Kortom, een aansprekend programma voor jong en oud. Na afloop is er gelegenheid voor ontmoeting, onder het genot van een hapje en drankje.

"Iedereen hartelijk welkom. Toegang vrij, collecte voor de onkosten van de avond. Aanvang: 20:00 uur, kerk open vanaf 19:30 uur."