Goeree-Overflakkee - "Samen staan we sterk" Ook voor het komende jaar hebben de SGP-jongeren Flakkee weer een mooi programma. De eerste avond zal zijn op D.V. 19 oktober 2018. Bas Belder, namens de SGP lid van het Europees Parlement, zal dan een lezing verzorgen over (samenwerking binnen) de Europese Unie. "Hoe verhoudt zich de Europese Unie tot andere gebieden, en welk beleid heeft zij voor de omgang met andere landen? Voor een gezamenlijk internationaal beleid is eenheid binnen de unie nodig. Waar hangt dat van af? En wat zijn de wensen voor één beleid op dit punt, en hoe ziet dat er nu uit? Over deze vragen zal drs. Belder met ons nadenken tijdens zijn lezing." Lees hieronder verder.

De lezing zal plaatsvinden in het gebouw van de Gereformeerde Gemeente te Ooltgensplaat (Van Weelstraat 1). De aanvang is om 19.45 uur, de inloop is vanaf 19.30. Belder is sinds 1999 Europarlementariër namens de SGP, daarvoor heeft hij onder andere bij het Reformatorisch Dagblad als hoofdredacteur van de buitenlandredactie gewerkt.

Andere lezingen dit jaar zullen zijn op 25 januari 2019, waarop dhr. G. Slootweg zal spreken, en 15 maart; dan zal mr. D.J.H. van Dijk onze gast zijn. Zie voor meer informatie onze website, www.sgpjflakkee.nl.

Van harte welkom!