Sommelsdijk - Op de avond van de gemeenteraadsverkiezingen op woensdag 21 maart 2018 organiseert de gemeente Goeree-Overflakkee de ‘Uitslagenavond’ in het Prieel van de Staver. RTV Slogo is daar natuurlijk ook bij; vanaf 21:00 uur kan u luisteren naar een extra live radio uitzending die geheel in het teken staat van de uitslagen van de gemeenteraadsverkiezingen. Lees hieronder verder.

Tijdens de ‘Uitslagenavond’ kunnen de politieke partijen en belangstellenden samen de uitslagen van de verkiezingen volgen. Gedurende de avond maakt burgemeester Ada Grootenboer de tussentijdse uitslagen bekend bij 25 procent, 50 procent, 75 procent en 100 procent van de getelde stembureaus. Politiek verslaggever Jan van Gurp van RTV Slogo is aanwezig in het Prieel van de Staver en houdt u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Kortom, als u niet aanwezig kunt zijn bij de ‘Uitslagenavond’ maar toch niets wil missen van de spannende ontknoping van de gemeenteraadsverkiezingen, luister dan 21 maart vanaf 21:00 uur naar RTV Slogo. Dan mist u niets van het laatste nieuws rondom de uitslagen.

Uitzendkanalen RTV Slogo radio:

Ether: 105.6 FM (west) 105.9 FM (oost)

Kabel: 105.9

Ziggo digitaal: Kanaal 915

KPN/Telfort/XS4all: Kanaal 1071

Online: www.rtvslogo.nl